Gastenboek

Schrijf een bericht in het gastenboek

52 Comments

 1. Paul van der Krogt
  nov 11, 2013 @ 17:47:26

  Lieve Vera,

  Het was een bijzondere ervaring om in jouw piramide te mogen zitten. Ik voelde de zware energie als of er iemand in mijn armen lag (misschien was ik het zelf). Het is een aanrader voor iedereen die positieve energie nodig heeft en even lekker alleen in zichzelf wil zijn.

  Knfflzzzz,
  Paul

  Reply

 2. Enzo
  sep 15, 2013 @ 12:15:32

  Vera,
  Elke keer als ik bij jou ben geweest is er een pak van me hart af gevallen, zijn er vragen beantwoord en ook vragen gekomen.
  Ook elke keer als ik bij jou ben geweest voel ik me een stuk beter, ik ben opnieuw opgeladen.
  En ik blijf me af en toe nog verbazen met wat je me verteld, ookal weet ik dat je dat te horen krijg van mijn wezen of gidsen, maar het blijft me soms nog verbazen. Het is dan ook niet alleen maar met aurareaden maar ook met de dimisions.
  Ik blijf versteld staan wat je elke keer weer doet!
  Je hebt een pracht gave en die moet je vast houden

  Veel succes met de praktijk
  Enzo

  Reply

 3. Jolanda
  sep 13, 2013 @ 22:23:25

  Vera,

  De eerste keer ( 4jr geleden) dat ik bij je op de stoel zat begon jij te praten, jij zag dingen waar ik eigenlijk niet voor kwam.
  Jij zag in mijn aura Chris, jij zei dat ik zijn (gevoel)muurtje aan het open breken bent, dat hij hier niet mee om kan gaan.

  Ik herinner mij nog een keer dat ik in de stoel zat bij je, kopje thee naast mij …. opeens voelde ik dat ik in mijn linkerarm werd geknepen en ik dit jou vertelde.
  Jij beschrijf mij de persoon, een dame met zwarte lange haren, zij leid(beschermt) jou en ze is niet meer bij ons!
  Ja ik weet wie het is, een vriendin die is verongelukt met de motor in nov 2004

  Zo heb ik vele malen na de sessie met open mond gezeten, en gedacht van Vera dit kan jij niet weten , je hebt het bij het goede eind.

  Reply

 4. Ria
  sep 13, 2013 @ 09:20:10

  Beste Vera,

  Op een open dag van een spiritueel centrum ontmoette ik je voor het eerst. Het was bijzonder hoe je me raakte in een onderliggend probleem nml. weggestopte boosheid. In de dagen daarna heb ik meerdere keren mijn woede verbaal en lichamelijk kunnen uiten. Dankzij jou is dit in beweging gezet. Graag kom ik bij je terug om het samen af te ronden.

  Vera, hartelijk bedankt tot dusver en tot binnenkort.

  Lieve groet, Ria

  Reply

 5. Cecilia Kimkes
  aug 30, 2012 @ 16:23:52

  Lieve Vera,

  Dank je wel voor de reading. Het was voor mij heel waardevol. Veel dingen in mijn leven zijn mij duidelijk geworden en ik kan daar nu anders tegen aankijken en ermee verder gaan.
  Ik voel me nu veel krachtiger. Het is mij heel duidelijk geworden wat er moet veranderen en hoe ik verder moet gaan.
  Liefs,
  Cecilia

  Reply

 6. Vanessa
  aug 27, 2012 @ 20:17:44

  Lieve Vera,
  vandaag voor de 3e keer bij je geweest en beetje bij beetje word ik weer de “oude” ik of eigenlijk moet ik zeggen de “nieuwe” ik. We zijn er nog niet maar met jouw fantastische hulp gaat het me lukken!!
  Alvast bedankt en tot gauw…

  Reply

 7. Marie
  aug 08, 2012 @ 09:54:43

  Ik had geen enkele verwachting, ik was nieuwsgierig, had veel goede dingen over jou gehoord. ‘Before’ de reading: Mijn gedachten waren geblokkeerd. Er waren situaties in mijn leven die mijn adem ontnam. Na een reading en healing van jou, is de druk in mijn hoofd weg, voel ik mijn longen weer ademhalen, kan ik weer vrijdenken…. Het was ook bevrijdend, de puzzelstukjes in mijn leven, dat jij ze benoemt terwijl jij mij niet kent. Dat je een structuur gaf in mijn ‘puzzel’. En de positieve kracht, en mentale duw en veerkracht, heb ik meteen hierna ervaren. Bedankt en tot een volgende keer.

  Marie

  Reply

 8. Raymond
  aug 07, 2012 @ 21:39:45

  Ha lieve Vera,

  Voor zo’n nuchtere beta-man zoals ik was je reading heel bijzonder en treffend. Wat je gelezen hebt was heel verrassend voor me. Ik herkende echter heel heel veel en kon daarna ook beter in zien waarom ik zo ben geworden. Ik zie uit naar de 2e

  lieve groet

  Raymond

  Reply

 9. Ilsa
  aug 04, 2012 @ 15:08:55

  Hoi Vera,

  Ben blij dat ik kennis met jou heb mogen maken alsof wij elkaar al jaren kennen ! Fijn dat ik een reading kreeg van jou…soms waren er iets met vraagtekens en andere waren een bevestiging waar ik mee zat…dus mijn vrouwelijke intuitie had mij niet in de steek gelaten.
  Ik kijk uit naar het 2e gedeelte en hoop dat je voor mij nog iets in petto hebt wat echt nieuw is voor mij dus ik laat mij door jou verrassen …..Heel graag tot gauw…
  Liefs Ilsa
  Veel liefs,
  Ilsa

  Reply

  • Vera
   aug 06, 2012 @ 08:44:46

   Dank je wel en tot snel

   Reply

 10. Ruud
  jul 24, 2012 @ 07:33:54

  Mooie website Vera. Maikel goed gedaan, ben trots op je.

  Reply

Leave a Reply

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

.