Aura & Chakra fotografie

Het is mogelijk om via onze Aura Video Systeem (AVS) foto’s te nemen van de aura, onze gespecialiseerde persoon kan jou aan de hand van de kleuren en vormen op die foto vertellen wat er op dat moment er te zien is.

De foto vertelt wat er speelt bij jou, op geestelijk en lichamelijk gebied. Dat is van belang omdat je aan de aura kunt zien of er iets in onbalans is en dit wordt vertaald door middel van de kleuren.

Alle kleuren van de regenboog zijn er in opgenomen.

Behalve dat je het zien kan, kun je het ook voelen, al moet je ook daar wel bewust voor zijn. Als je niet bewust bent heb je het niet snel in de gaten dat je wordt geraakt bijvoorbeeld door iemand die in je nabijheid is. Je merkt dan wel iets (je voelt je ineens anders), maar je weet de oorzaak niet. Wat je voelt, is de uitwisseling van energie met de aura van de andere persoon. 

Aura’s oppikken

Bijvoorbeeld: je bent de hele dag lekker ontspannen bezig geweest, de zon schijnt, je hebt vrolijke muziek opstaan, je bent blij en dan komt je partner thuis. Deze heeft een heel drukke dag op het werk achter de rug en is zwaar chagrijnig.

Alles zat tegen, iedereen zeurde, iedereen wilde wel iets weten, hij is moe en op. Je probeert hem nog op te vrolijken, maar hij ploft voor de tv of achter de krant.

De dag die zo relaxed was slaat om en het kan zijn dat je zelf ook chagrijnig wordt. Dit komt doordat die gevoelens en emoties worden uitgestraald door zijn aura en als je dicht bij elkaar bent kunnen jullie aura’s met elkaar samensmelten.

Zo kan de energie van de éne persoon die van een ander beïnvloeden. Iemand die daar voor open staat kan die emotie of gevoelens oppikken.

Op deze manier kun je dus ook gedachten en emoties met elkaar delen, zonder echt contact met elkaar te hebben, dan zou je het ‘voelen’ en kun je daar zelf door beïnvloed worden.

Het is een krachtveld dat wordt gevormd door ons innerlijk en onze gedachten. Hoe hoger de trilling is, hoe sterker en krachtiger de aura.

Iemand die helemaal goed in zijn vel zit zal een krachtige aura hebben.

De kleuren vertellen ons over de gevoelens, de blokkades en hoe de lichamelijke gesteldheid is, onbalans in je aura is van grote invloed op ons fysieke lichaam.

De Aura kan zich uitstrekken van één meter tot meters om je heen … of zelfs kilometers zoals over Boeddha wordt verteld, want de aura van Boeddha zou zich tot 300 kilometer ver hebben uitgestrekt.

Het heeft te maken met hoe jij je voelt, wat je kracht is en in welke staat je gezondheid.

Ook hoe groter je ontwikkeling, hoe verder de aura zich uitstrekt.

Hoewel chakra’s in verschillende culturen en tradities (b.v. Chinese en Oosterse geneeswijzen en yoga) al eeuwenlang erkend worden, is het bestaan en de werking van chakra’s op het lichaam nooit wetenschappelijk aangetoond.

.