Praktijk profiel


Werkwijze:
Meestal maak ik bij het eerste gesprek gebruik van een aurareading. Via een reading komen de achterliggende klachten te voorschijn. Daarna bespreken wij samen wat het vervolgtraject wordt. Jouw doelstellingen staan hierin centraal. Je krijgt nieuwe gezichtspunten waardoor je de zaken eens op een andere manier kunt bekijken en jouw grenzen en doelen kunt gaan verleggen. Heel wat patronen welke nu nog onbewust zijn maken wij samen bewust. Heb je een fysieke klacht, dan kunnen wij deze meteen met multidimensionale kinesiologie behandelen.

Een behandeling betekent dan ook onder andere: een makkelijke manier om tot ontspanning te komen, jouw eigen inzichten te ordenen, jouw doelen helder te krijgen en jouw gevoelens weer te leren voelen en vanuit jouw gevoelens en jouw inzichten datgene te doen waar jouw passie naar uit gaat. Bij fysieke klachten, de onderliggende oorzaak achterhalen en de onbalans te herstellen.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door flexibel te zijn qua tijd, locatie en methodiek, respect, gelijkwaardigheid, humor, eerlijkheid, duidelijkheid en directheid.
De behandelingen kunnen onder andere bestaan uit, afhankelijk van de situatie: behandeling met Dimensions, Aurareaden, combinatie Dimension en Aurareaden , NLP, Quantum Touch en Bachbloesemremedies.

.