Gastenboek

Schrijf een bericht in het gastenboek

52 Comments

 1. Erik
  mrt 25, 2024 @ 07:27:09

  Nieuwegein, 24 maart 2024

  Lieve Vera en beste Frank,
  wat een goed koppel zijn jullie en wat een fijn gevoel hebben jullie afgegeven aan ons. Mooie uitleg en veel meer dan een aura reading. Aanvullingen vanuit Vera’s gevoel gaven het een extra dimensie. De onzichtbare lijntjes tussen mensen waren overduidelijk aanwezig in onze gesprekken en het is mooi om te zien dat er meer is tussen hemel en aarde.
  Frank is een warme aanvulling op Vera. Hij presenteert zich als alleen maar de technische man en is bescheiden, maar in het gesprek met Frank; toen Jeannette haar aura door Vera liet uitlezen; merkte ik ook zijn dat hij met zijn levenservaring Vera aanvult en ook dat was heel fijn.
  Jullie zijn een goed stel!

  Veel liefs van Jeannette en mij en wellicht tot een volgend keer.

  Big hug,
  Erik

  Reply

  • Vera
   mrt 27, 2024 @ 12:52:44

   Hallo Erik,

   Bedankt voor de lieve reactie.
   Frank is inderdaad te bescheiden. Hij doet zeker meer dan het technische gedeelte.
   Jullie zijn een mooi koppel. Er waren zeker onzichtbare lijntjes tussen ons vieren.
   Wellicht tot een volgende keer.

   Warme groet
   Vera

   Reply

 2. Alfred Hendrickx
  aug 14, 2022 @ 22:11:33

  Spirituele Beurs 14 augustus 2022. Bachstraat 54 6137 RX Sittard
  Beste Vera,
  Bedankt dat je mij hebt hebt bijgestaan op mijn levenspad.
  Het doet goed om te horen dat ik, goed bezig ben en alles wel weet.
  Eigenlijk kwam ik voor een controle van mijn chakra’s.
  Maar ik heb ook wijze woorden en raad gekregen.
  Nogmaals bedankt en zeker ook een dikke dank je wel aan jou steun en toeverlaat, jou ECHTGENOOT!

  Met vriendelijk groet,
  Alfred Hendrickx
  3980 Tessenderlo
  België

  Reply

 3. Anita
  jan 04, 2020 @ 21:25:42

  Lieve Vera,
  Fantastisch jouw behandelingen. Dankzij jou kan ik nu de wereld weer aan. Ik voel me geestelijk en lichamelijk beter en voel me begrepen. Er waren momenten in mijn leven dat ik de moed bijna verloor.
  Jij bent oprecht en goed, een topvrouw!
  Ik ben zo blij dat jij mij behandeld hebt. Ik had zoveel vragen, dingen in mijn leven, waar ik tegen aan liep. Ik voelde me schuldig en kreeg onbegrip vanuit de buitenwereld. Zowel lichamelijk als geestelijk voelde ik me een wrak. Nu voel ik me veel beter en ik geloof weer in mezelf…dat ik er mag zijn. Dank je wel Vera. Jij bent echt een openbaring geweest voor mij. Ik ben blij dat jij in mijn leven bent. Je bent een wonderbaarlijk, lief en goed mens.

  Een liefdevolle knuffel van Anita

  Reply

  • Maria Althuizen
   jan 14, 2020 @ 14:24:13

   lieve Vera,
   Wat een mooi consult, het is zeker een aanrader.
   Eerst al hoe bijzonder het werkt met de chakra’s, en wat mooi wat een weergave je ervan krijgt. Al mijn harde werken werd zichtbaar. Het is fijn om daar bevestiging in te krijgen. In mijn leven zijn veel dingen gebeurd en ik ben ermee aan de slag gegaan. Wat ook bijzonder was dat je op een vorig leven kwam en dat ik dit in dit leven uitgewerkt heb. Ik draag daar de last nog met me zei je. Je mocht die last voor me weghalen. Ik voel me goed en voel me op de een of andere manier lichter. Je vertelde me nog zoveel mooie dingen. Het is nog weer een stukje dichter bij mezelf komen, genieten. De tools die je geeft heel fijn.
   Dank je wel lieve Vera

   Reply

 4. Ruud
  dec 29, 2019 @ 21:34:56

  Wauw ik heb een lange sessie gehad en het was super gewoon….
  Vol aandacht geluisterd naar de wijsheden uit mijn vorige levens.
  Een stroom van informatie waar ik veel me kan doen.
  Volgende week ga ik weer langs om nog een keer mee te maken.
  @ aan het genieten nog… Ruud

  Reply

 5. Eva
  okt 31, 2018 @ 12:33:03

  Lieve Vera,
  Echt ongelooflijk wat jij allemaal kan! De readingen en healingen die je geeft gaan zo diep, helemaal naar de kern vanwaar het vandaan komt. Ik ben zo blij dat jij op mijn pad bent gekomen! Je hebt echt heel veel voor me gedaan wat ik zelf en anderen niet voor elkaar kregen. Je hebt een entiteit uit mijn lichaam gekregen en mij geholpen om zelf weer in mijn lichaam te komen. Energetisch en emotioneel was er verder een hoop op te ruimen in mijn systeem, daar heb je me ook bij geholpen. Je hebt me door een super moeilijke tijd heen geholpen, om de moed niet op te geven en om mijn eigen kracht weer te vinden. Dankjewel lieve Vera <3
  Liefs,
  Eva

  Reply

 6. Eugéne Jansen
  aug 24, 2017 @ 18:09:23

  Lieve Vera. Langs deze weg wil ik je hartelijk danken voor een bijzonder e ervarring. Al na 3 dagen kwam er een enorme rust over mee heen. Ik voelde mezelf weer volmaakt. Dit gevoel was ik al jaren kwijt. Heb nu het gevoel weer onderweg te zijn naar mezelf. Mijn dank is dan ook is onuitsprekelijk. Ik hoop snel weer een behandeling van jou te mogen ervaren. Met warme groeten , Eugene Jansen.

  Reply

 7. Joyce
  nov 11, 2014 @ 13:02:04

  Lieve Vera,
  Het was heel bijzonder om bij je te zijn. Zonder moeite, maar wel met woordelijke afstemming met mij, kon je me in korte tijd heel duidelijk aangeven wat er bij mij speelde en hoe ik hiermee aan de slag kon.
  Dank je wel daarvoor.
  Een stralende groet,
  Joyce

  Reply

 8. Cees
  sep 23, 2014 @ 13:32:31

  Je weet precies
  het juiste knelpunt te vinden, mooi.

  Reply

 9. Ria
  nov 18, 2013 @ 21:34:19

  Lieve Vera,

  Inmiddels ben ik 3 x door jou behandeld in Vlaardingen. De pijn uit het verleden maakt plaats voor kracht in het nu. De kracht van zacht!
  Al 9 jaar heb ik helaas geen contact meer met mijn 2 zonen (inmiddels 19 en 22 jaar oud). Tijdens de dagelijkse wandeling trof ik hen gisteravond beide tegelijkertijd aan bij hun auto’s voor hun huis. Ze waren druk in de weer met startkabels op het moment dat ik passeerde. Na een korte begroeting ben ik erbij gaan staan. De oudste zoon bleef erg gesloten, de jongste opende zich door alsnog te zwaaien bij vertrek. Alles bij elkaar duurde het ca. 2 minuten. Het contact was weinig maar wàt er was…was véélzeggend. Genoeg voor dit moment.
  Dankzij jou kon ik er STAAN, vol overgave en mezelf laten ZIEN zònder angst!

  Een dolblije moeder,

  Ria

  Reply

Leave a Reply

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

.