Gastenboek

Schrijf een bericht in het gastenboek

52 Comments

 1. Mirjam
  dec 09, 2009 @ 09:14:24

  Vera, BEDANKT!

  bedankt omdat ik me weer stukken beter voel,
  …voor je helderheid
  …omdat je me verstelt doet staan van je treffende antwoorden
  …voor je humor en luchtigheid, maar niet minder raak
  …voor je nuchtere kijk en tegelijkertijd liefdevol
  …omdat ik je heel knap vind, maar je ook duidelijk mens bent

  Ik ben heel blij dat ik je heb leren kennen en ook al woon ik nu in de middle of nowhere in Zeeland, ik weet je te vinden!

  Ik zal je kunsten verder rondbazuinen…

  Veel liefs, Mirjam

  Reply

 2. Monique
  nov 08, 2009 @ 23:03:05

  Hallo Vera,
  Je hebt een tijdje geleden een reading gedaan en kon me vertellen waar mijn angst voor paarden vandaan kwam! Fantastisch, dat je ook daarna mijn angst kon wegnemen en ik nu gewoon van deze prachtige dieren kan genieten zonder er bang voor te zijn. Ik vond het heel erg indrukwekkend!!!
  Hartstikke bedankt!

  groetjes, Monique

  Reply

 3. Mvs
  okt 16, 2009 @ 09:20:56

  Lieve Vera,

  Ik wil je een groot compliment maken voor alles wat je in de loop van de jaren voor mij (en mijn familie) hebt gedaan. Ik ben er zó op vooruit gegaan; inderdaad innerlijk gegroeid. Het is verbazingwekkend hoe je precies kan vertellen wat er aan scheelt en hoe ik in elkaar zit. En dat is helemaal niet eng of zo. Jij haalt het heel nuchter naar boven en het mooie is dat je er ook nog iets aan kunt doen. Steeds gaat er weer een stukje ballast weg. Het geeft weer zoveel ruimte in mijn hoofd; het lucht op!
  En je doet het allemaal met 2 voeten op de grond; helemaal niet zweverig of zo. Kortom, ik kan ook weer lachen en dat scheelt echt!!
  Vera, dank daarvoor en ik wens je verder veel succes met je praktijk.
  Liefs,
  M.

  Reply

 4. Jan
  sep 24, 2009 @ 09:20:40

  Hoi Vera,

  Eerst was jij mijn cursiste maar nadat jij mij een reading had gegeven kwam ik op cursus bij jou en misschien was ik wel je eerste echte cursist.

  Ik heb heel veel lessen bij je mogen volgen. Ik had er elke week een ritje Vlaardingen voor over maar ik denk er nog steeds met veel plezier aan terug. In die tijd heb ik enorm veel van je geleerd, dingen die ik vandaag de dag nog steeds gebruik.

  Je blijft me telkens weer verbazen met je readings, heel knap hoe je elke keer weer de spijker op de kop slaat en ook als we elkaar een tijdje niet hebben gezien. Soms dacht ik weleens dat je een microfoontje in mijn zak had gestopt, zo goed “zag” je de dingen die er speelde.

  Je werkt zuiver, goed en blijft met beide benen op de grond staan. Iets wat je mij ook altijd op het hart drukte.

  In de spirituele wereld zijn mensen zoals jij maar moeilijk te vinden.

  Heel veel succes met je praktijk en tot gauw weer.

  Jan

  Reply

 5. Bergit Sanders
  aug 23, 2009 @ 09:19:42

  Lieve Vera,
  Onder het motto “toeval bestaat niet” kwamen wij elkaar tegen en er was meteen een klik. Kort daarna, getriggerd door jouw enthousiasme en mijn nieuwschierigheid, kwam ik voor een behandeling naar je toe. Wauw, de tranen springen nu nog in mijn ogen,wat heb ik me FANTASTISCH gevoeld daarna en wat een complimenten kreeg ik toen, en nu nog steeds, van iedereen. Lieve vera die complimenten waren, zijn allemaal ook voor jou bedoeld.

  Jij hebt meermaals, met je eerlijke en oprechte beschrijvingen, de spijker op de kop geslagen en mij een heel mooi duidelijk inzicht gegeven. Je behandelingen zijn interessant, leuk, verassend en heel leerzaam, ja zelf een beetje spannend. Wat zal er nu weer naar boven komen??? Maar wat er ook naar voren komt en behandelt dient te worden; het is zo fijn om je over te geven aan iemand die je vertrouwt en die met je meeleeft en bij je betrokken is. Ook zijn het vaak bevestigingen die je gewoon nogmaals uit een andere hoek moet horen en/ of zien zodat het weer vertrouwd en goed voelt bij jezelf.

  Ik dank onze lieve heer, het universum, of hoe je het ook wilt noemen, dat hij jou op mijn pad heeft gebracht. Jouw betrokkenheid, je integriteit en je intense meeleven is gewoon een cadeau opzich. Ik zit weer lekker in mijn velletje en heb weer zin in de toekomst. Door jouw behandelingen sta ik de zon weer toe in mijn leven en is er weer een vriend genaamd vertrouwen die me begleidt.

  Heel veel lieve zonnige groetjes en nogmaals bedankt, je bent een kanjer. XX Bergit.

  Reply

 6. Melanie van Leeuwen
  aug 04, 2009 @ 09:18:42

  Lieve mama,

  Ik heb van dichtbij kunnen zien hoe jouw liefde voor alternatieve geneeswijze is gegroeit in al die jaren,en ik ben super trots op je hoe je alles ondanks je het vaak al zo druk hebt toch hebt gedaan.Je werk,je opleidingen,je praktijk en het aldoor willen helpen van bekende en onbekende mensen en toch nog veel tijd in je gezin steken.
  Ik zie hoe je praktijk groeit en hoor vele positieve berichten van mensen die bij je zijn geweest.En ben je ook erg dankbaar voor hoe je mij hebt geholpen!

  Kortom,mama ik ben trots op je!

  Ik hou van je.

  liefs en dikke kus,

  Je dochter

  Reply

 7. Erwin van Marle
  jun 26, 2009 @ 23:04:00

  Vera,

  ik heb je 2 keer mogen ontmoeten op je cursusweekenden in Amsterdam

  Je bent iemand die ik een super plek zou willen wensen om verder te gaan met je clienten, je projecten en je wensen
  ik kan alleen mensen uit mijn artiesten omgeving naar je toe verwijzen.

  en natuurlijk neem ik je readings ter harte

  afz
  fan erwin
  energy/matchmaker
  onroerendgoed visionair

  Reply

 8. Theo Giesen
  mei 29, 2009 @ 09:18:19

  Hallo Vera,

  ziet er goed uit, past goed bij jou. Dat je veel mensen mag helpen en ondersteunen in de toekomst.

  Groeten Theo G

  Reply

 9. Saida de Vries
  mei 28, 2009 @ 09:17:30

  Vera, integer en oprecht en doelgericht willen werken om de klant te helpen. Heel gauw kan je zien wat en waar het “probleem” zit en neem je de tijd en het geduld om de klant succesvol handvatten aan te reiken. Dat doe je goed! Heel veel succes! Saïda de Vries

  Reply

 10. Anette Elsenaar
  mei 24, 2009 @ 09:21:14

  Hoi Vera,

  Ik wilde je nogmaals héél hartelijk bedanken wat je voor mij hebt gedaan op de cursus NLP. Nadat ik van jou een behandeling had gekregen, voelde ik me ook echt anders. Je hebt me weer nieuwe inzichten gegeven, waarvan ikzelf nog niet aan had gedacht. Ik had echt weer een “vrij” gevoel, alsof ik mezelf weer had gevonden.
  Ik heb tevens de berichten in jouw gastenboek gelezen en je kan er echt trots op zijn wat je die mensen hebt laten ervaren.
  Ontzettend leuk wat je dochter heeft geschreven.

  Lieve groetjes en ik hoop ook nog eens naar Vlaardingen te komen.
  Anette Elsenaar

  Reply

Leave a Reply

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

.