Introductie

Wie ben ik :
Mijn naam is Vera Borghmans en ben gezegend met een zoon, een dochter en allerliefste kleindochter

Mijn passie is: wanneer dat nodig blijkt te zijn en mensen die vragen, hen te begeleiden door middel van balanceren en NLP technieken, waardoor zij zich weer beter kunnen gaan voelen. Begin 2008 ben ik gestart met de praktijk: Via Veerkracht.

Hierbij heb ik me volledig toegelegd op wat zich onbewust afspeelt bij mensen indien nodig zoveel mogelijk bewust te maken door middel van de Multi- dimensionsale Kinesiologie en Aura readen en/of healen en tevens ruimte te creëren voor nieuwe inzichten en het zelfgenezende vermogen te activeren. Daarnaast ondersteun ik mensen waarbij ik NLP technieken gebruik, waardoor zij zich weer beter kunnen gaan voelen. Begin 2008 ben ik gestart met de praktijk: Via Veerkracht.

Hierbij heb ik me volledig toegelegd op wat zich onbewust afspeelt bij mensen indien nodig zoveel mogelijk bewust te maken door middel van de Multi- dimensionsale Kinesiologie en Aura readen en/of healen en tevens ruimte te creëren voor nieuwe inzichten en het zelfgenezende vermogen te activeren. Daarnaast ondersteun ik mensen waarbij ik NLP technieken toepas.

.