Quantum Touch

Quantum Touch is de basis voor een nieuwe bewuste vorm van genezen voor een nieuwe tijd: snel, effectief en zonder schadelijke bijwerkingen. Quantum Touch is een zeer simpele en bijzondere “Energie verhogende” healing methode, die het zelfhelende vermogen van het lichaam en geest aanspreekt. De techniek is ontwikkeld door Richard Gordon en is een prachtige aanvulling op elke vorm van helen.

Door Quantum Touch kan het lichaam zijn eigen oorspronkelijke structuur of vorm weer aannemen. Het is een uitermate krachtige en eenvoudige methode. Quantum Touch kan toegepast worden bij elke vorm van pijn, ontsteking, ziekte of belemmering van onze gezondheid en welbevinden. Spieren en gewrichten nemen na de behandeling weer zoveel mogelijk hun oorspronkelijke plaats in.

Het grootste verschil met andere methodes is dat ik bij Quantum Touch door bepaalde ademhalings en lichaamstechnieken eerst de frequentie van trillingen bij mezelf verhoog, waardoor ik u mee kunt voeren in de energie die vrij komt. Quantum Touch is een revolutionaire helende methode voor lichaam en geest.

Ik kan niemand genezen, met Quantum Touch geef ik alleen energie waardoor de je jezelf geneest. Het vertrouwen in het Quantum Touch proces is essentieel. Het werk kan tijdelijk pijn of andere oncomfortabele symptomen geven maar dit hoort erbij. De levenskracht en het Quantum Touch genezingsproces zijn zeer ingewikkeld met hun eigen dynamiek en wijsheid die boven ons inzicht en begrip uitgaat. De Quantum Touch energie volgt de natuurlijke intelligentie van het lichaam om de noodzakelijke healing toe te passen.

Quantum Touch kan heel krachtig werken!
Quantum-Touch kan met alle andere therapieën gecombineerd worden. Of het nu acupunctuur, kinesiologie, Tai Chi is of bij het dagelijkse werk van fysiotherapeuten, verplegend personeel enz. Quantum-Touch is niet alleen voor botten en gewrichten een bijzondere methode maar ook voor behandeling van pijn, ontstekingen en aandoeningen. Ook op emotioneel- en psychisch niveau heeft het reeds vele malen zijn uitstekende werking bewezen.

.