Gastenboek

Schrijf een bericht in het gastenboek

46 Comments

 1. Eugéne Jansen
  aug 24, 2017 @ 18:09:23

  Lieve Vera. Langs deze weg wil ik je hartelijk danken voor een bijzonder e ervarring. Al na 3 dagen kwam er een enorme rust over mee heen. Ik voelde mezelf weer volmaakt. Dit gevoel was ik al jaren kwijt. Heb nu het gevoel weer onderweg te zijn naar mezelf. Mijn dank is dan ook is onuitsprekelijk. Ik hoop snel weer een behandeling van jou te mogen ervaren. Met warme groeten , Eugene Jansen.

  Reply

 2. Joyce
  nov 11, 2014 @ 13:02:04

  Lieve Vera,
  Het was heel bijzonder om bij je te zijn. Zonder moeite, maar wel met woordelijke afstemming met mij, kon je me in korte tijd heel duidelijk aangeven wat er bij mij speelde en hoe ik hiermee aan de slag kon.
  Dank je wel daarvoor.
  Een stralende groet,
  Joyce

  Reply

 3. Cees
  sep 23, 2014 @ 13:32:31

  Je weet precies
  het juiste knelpunt te vinden, mooi.

  Reply

 4. Ria
  nov 18, 2013 @ 21:34:19

  Lieve Vera,

  Inmiddels ben ik 3 x door jou behandeld in Vlaardingen. De pijn uit het verleden maakt plaats voor kracht in het nu. De kracht van zacht!
  Al 9 jaar heb ik helaas geen contact meer met mijn 2 zonen (inmiddels 19 en 22 jaar oud). Tijdens de dagelijkse wandeling trof ik hen gisteravond beide tegelijkertijd aan bij hun auto’s voor hun huis. Ze waren druk in de weer met startkabels op het moment dat ik passeerde. Na een korte begroeting ben ik erbij gaan staan. De oudste zoon bleef erg gesloten, de jongste opende zich door alsnog te zwaaien bij vertrek. Alles bij elkaar duurde het ca. 2 minuten. Het contact was weinig maar wàt er was…was véélzeggend. Genoeg voor dit moment.
  Dankzij jou kon ik er STAAN, vol overgave en mezelf laten ZIEN zònder angst!

  Een dolblije moeder,

  Ria

  Reply

Leave a Reply

*

.